Preoblikovanje jedi slovenske kulinarične dediščine z uporabo avtohtonih slovenskih živil

Logo: Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes  in turizem Bled

Naziv ustanove

Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes in turizem Bled
Lokacija
Bled
Trajanje programa v besedi
Ure: 5
Trajanje programa
Krajši
Način izobraževanja
V živo
Področje učenja
Gostinstvo in turizem
Regija
Gorenjska
Cena
249.00€
Začetek
Kontakt
Tajništvo
info@vgs-bled.si
04-575-34-10

Raziskujte sodobne pristope k slovenski kulinariki, kjer se tradicija sreča z inovacijo. Na delavnici boste spoznali, kako s pomočjo avtohtonih slovenskih živil ohraniti bogate okuse kulinarične dediščine in jih prilagoditi sodobnim prehranskim trendom.

Osvojite tehnike preoblikovanja tradicionalnih jedi, ki združujejo pristnost slovenskih okusov z inovativnimi kulinaričnimi pristopi. Raziskujte bogato kulinarično dediščino Slovenije skozi edinstveno pripravljene jedi iz avtohtonih slovenskih živil, ki ohranjajo tradicijo, a so prilagojene sodobnim okusom. S tem znanjem boste obogatili svojo kulinarično ponudbo ter gostom pričarali nepozabno gastronomsko doživetje, kjer se preteklost prepleta s prihodnostjo in ustvarjalnost navdušuje na vsakem krožniku.