Naziv ustanove
Šolski center Slovenske Konjice - Zreče
Lokacija
Slovenske Konjice, Zreče
Trajanje programa v besedi
Ure: 80
Trajanje programa
Krajši
Način izobraževanja
V živo
Področje učenja
Gostinstvo in turizem
Regija
Savinjska
Kontakt
Ana Patricija Košir, Helena Škafar
sic.izobrazevanje@guest.arnes.si
03/ 757 18 20, 03 757 18 17
sic.izobrazevanje@guest.arnes.si
03/ 757 18 20, 03 757 18 17
Modul 1: Osnove v gostinstvu
Modul 2: Kuharstvo
- Čiščenje živil
- Priprava živil za hladne začetne jedi
- Priprava živil za tople začetne jedi
- Priprava juh, jušnih zakuh, vložkov, enolončnic
- Priprava prilog
- Priprava solat
- Pomivanje servirne in kuhalne posode (ravnanje s strojem, varstvo pri delu)
- Priprava hitre hrane
- Higiena in urejenost kuhinje (primerna uporaba čistilnih sredstev)
- Varstvo pri delu