Usposabljanje za skrbnike sistema vodenja varnih živil po zahtevah ISO 22000:2018

Logo: Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana

Naziv ustanove

Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana
Lokacija
SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana
Trajanje programa v besedi
3 dni (09:00 - 18:00)
Trajanje programa
Krajši
Način izobraževanja
V živo
Področje učenja
Naravoslovje in tehnika
Regija
Osrednjeslovenska
Kontakt
Jernej Balantič
jernej.balantic@siq.si
01 560 716

- Sistem vodenja varnih živil - namen in prednosti
- Struktura, vsebina in zahteve standarda ISO 22000:2018
- Sistem HACCP in povezava z drugimi sistemi vodenja kot podpora sistemu HACCP
- ISO 22000:2018: načela, struktura, predstavitev zahtev
- HACCP študija – tveganja in nevarnosti
- Zunanji in notranji nadzor
- Pisno preverjanje znanja